Byggesagkyndig i Odense og hele Fyn - få en god pris på køberrådgivning m.m.

 

Står du og skal købe fast bolig, og er du bekymret for skjulte fejl?

Hos rådgivende ingeniørfirma OFR Consult Odense, forstår vi at køb af ny bolig kan være en uoverskuelig proces. Derfor står vi også gerne klar med en hjælpende hånd.


Med mere end 40 års erfaring i branchen, tilbyder OFR Consult en uvildig køberrådgivning. Den bliver udført af en erfaren byggesagkyndig, og du får det samtidig til en fornuftig pris.

Sammen med dig gennemgår vi tilstandsrapporten, og vi giver vores faglige vurdering af ejendommens tilstand. Enten mundtligt, eller skriftligt.

 

Vi svarer på alle spørgsmål løbende, så du ikke står efterladt med bekymringer om dit mulige køb. Det er nemlig altid vigtigt, at man føler sig tryg, og har en god mavefornemmelse, når man skal investere mange penge i en ejendom.

Uvildig byggesagkyndig i Odense og resten af Fyn, med 40 års erfaring

Står du i den situation, at du skal investere i en bolig eller en erhvervsejendom? Så vil en grundig gennemgang af ejendommen fra en uvildig byggesagkyndig ofte være en god investering at gøre, før en endelig underskrift sættes. Det behøver nemlig ikke at være særlig dyrt, at få lavet en ekstra gennemgang.

 

Hos OFR Consult får du altid en erfaren og uvildig byggesagkyndig på opgaven. Ring til os og få en snak om dit forestående køb.

Bestil køberrådgivning eller byggetilsyn fra en lokal byggesagkyndig i Odense

Vi tilbyder en byggeteknisk gennemgang af hele boligen. Du modtager en byggeteknisk rapport, som er en tilstandsbeskrivelse over de enkelte bygninger på ejendommen.
Skal du i gang med et nybyggeri, en renovering eller en ombygning? Så skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten.

 

Hos OFR Consult kan vi tilbyde køberrådgivning eller byggetilsyn med dit byggeri. Begge dele i høj kvalitet og til overkommelig pris.

Billig tilstandsrapport og huseftersyn på hele Fyn

Siden 1994 har rådgivende ingeniør OFR Consult, udarbejdet energimærker og tilstandsrapporter i Odense og på resten af Fyn.

 

Vi bestræber os på, altid at udarbejde grundige og retvisende tilstandsrapporter. Alt sammen i høj kvalitet, så vores kunder kan føle sig trygge, og dermed undgå økonomiske overraskelser efter boligkøbet.

 

Vi samarbejder desuden også med en elektriker i Odense med over 30 års erfaring, som kan hjælpe med udarbejdelse af en elrapport/eltjek.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad enten man skal sælge sin bolig eller er på udkig efter en ny bolig, kan processen være lang og besværlig. Ofte har man også mange spørgsmål i denne proces.
Nogle af de spørgsmål kunne f.eks. være:

Hvad er en bygningssagkyndig?

En bygningssagkyndig (af mange også kaldet en byggesagkyndig) er en beskikkelse, som udstedes af Sikkerhedsstyrelsen. En bygningssagkyndig er uddannet enten bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt. Derudover besidder en bygningssagkyndig praktisk viden og relevant erfaring om byggeri og skader. En bygningssagkyndig, eller byggesagkyndig, kan benyttes hvis man ønsker at sælge sin bolig eller ønsker at købe en ny bolig.

Hvad koster en byggesagkyndig?

Priserne på en byggesagkyndig kan variere alt efter, hvilken form for opgave du ønsker udført, størrelsen på boligen samt flere andre ting.


Ofte ligger priserne på en byggesagkyndig, eller beskikket bygningssagkyndig, mellem 1.500 kr. og 3.000 kr. – alt efter opgavetypen.

Hvad koster en tilstandsrapport?

Når man skal sælge bolig, udarbejdes der som regel en tilstandsrapport i forbindelse med salget. Det er sælgeren af boligen, der står for at bestille tilstandsrapporten. Den skal udformes af en beskikket bygningssagkyndig.


En tilstandsrapport viser mulige problemer med boligen og beskriver tilstanden af boligens synlige dele. Den viser dermed ikke skjulte fejl eller mangler. Kun synlige skader.
For at det er muligt at tegne en ejerskifteforsikring, skal der forinden være udarbejdet en tilstandsrapport og en elrapport.

 

Prisen på en tilstandsrapport afhænger af flere forskellige faktorer, herunder bl.a. boligens størrelse. Typisk tager vi mellem 4000,- og 5000,- for en tilstandsrapport.
Ring gerne til os angående din bolig/erhvervsbygning. Så kan du få en helt fast pris.

Få udarbejdet et energimærke af huset

En energimærkning eller energimærke har til formål at beskrive ejendommens energimæssige tilstand.

 

OFR Consult er certificeret til at lave energimærker til små ejendomme (under 500 m2).

Kontakt os - vi arbejder som byggesagkyndig i Odense og på hele Fyn

Ønsker du at vide mere, eller sidder du med ubesvarede spørgsmål? Så sidder vi klar til at hjælpe og besvare dem. Du er også velkommen til at kontakte os og få et gratis tilbud fra en uvildig byggesagkyndig i Odense. Send en mail eller ring på 29 44 34 71.

 

Kontakt OFR Consult i Odense