Tilstandsrapport Odense & Fyn - udarbejdelse af tilstandsrapporter siden 1994

 

 

Udarbejdelse af en tilstandsrapport, tager udgangspunkt i en professionel og visuel gennemgang af ejendommen, hvor ejendommens stand og eventuelle skader registreres.

Gennemgangen danner grundlag for en retvisende og fair tilstandsrapport, som udarbejdes i henhold til de retninglinier, som Huseftersynsordningen har udstukket.

En rapport er gældende for 6 måneder fra den dato den er udarbejdet, og elrapporten er gældende 1 år.

 

Hos Rådgivende ingeniør OFR Consult i Odense, Fyn, bestræber vi os hele tiden på at udarbejde så grundige og retvisende tilstandsrapporter som muligt.

Er ejendommen ikke solgt inden for denne frist kan forlængelse/fornyelse udarbejdes af såvel tilstands- som elrapport, til en reduceret pris.

Hvorfor vælge en tilstandsrapport?

Tilstandsrapporten har til formål at give huskøber grundlag for at vurdere ejendommens fysiske tilstand, herunder om der er skader/særlige forhold, som køber må tage hensyn til i sin vurdering. 


Elrapporten giver ligeledes køber, og ejer, et overblik over elinstallationerne i huset, herunder om der er særligt farlige forhold, der bør ændres. Elrapporten udarbejdet af et autoriseret elinstallationsfirma.

I forbindelse med handlen kan der, når der foreligger en tilstandsrapport og eleftersyn, tegnes en ejerskifteforsikring, hvorved køber kan sikre sig mod skjulte fejl og mangler, og dermed minimere risikoen for større økonomiske overraskelser.

Hvornår får man typisk lavet tilstandsrapport?

Tilstands- & elrapporter, udarbejdes typisk i forbindelse med køb/slag af:
 

  • Sommerhuse 
  • Ejerlejligheder og ideelle anparter
  • Enfamiliehuse
  • Nedlagte landbrug 


Lovgrundlaget for Huseftersynsordningen kan findes på ordningens hjemmeside www.boligejer.dk. Her kan du også hente sælgeroplysningsskema til brug for udarbejdelse af rapporten.

 

Ring til os på tlf. 29 44 34 71

Tilstandsrapport Odense eller et andet sted på Fyn? Så kontakt os

Forsikringstilbud

Har du brug for et tilbud på ejerskifteforsikring, herunder eventuel udvidet sælgeransvarsforsikring, kan vi hos OFR Consult i Odense, Fyn, være behjælpelig med at formidle et uvildigt forsikringstilbud fra et forsikringsselskab, evt. dit eget.

Syn og skøn

Opstår der tvister mellem 2 parter i en byggesag, eller i forbindelse med handel af fast ejendom, kan vi også tilbyde, via udmeldelse fra retten eller advokat, at udarbejde en syn- og skønsrapport.

Rapporten tager udgangspunkt i det af parternes advokater udarbejdede skønstema, og har til formål at afklare de byggetekniske forhold, herunder lovmæssige, som tvisten står om.  
Vi har hos OFR Consult i Odense, Fyn, deltaget i Byggecentrums kurser vedrørende udarbejdelse af syn og skøn.

 

Gå til energimærkning

Gå til køberrådgivning huskøb

Gå til kontakt os

Udtalelse fra en kunde:

"Jeg har haft besøg af fotografen, og forventer at modtage billeder i starten af den kommende uge, hvorefter du modtager dem.

Jeg har tilladt mig at anbefale dig til min ejendomsmægler.

God weekend."

Claus Jensen

 

Tilstandsrapport Odense - certifikat

Læs mere om tilstandsrapport:

www.husklage.dk

www.huseftersyninfo.dk